L'APP del Club Valvi: FAQS

Responem a les preguntes més freqüents dels nostres clients. (Tornar a l'INICI)

1. L’App del Club Valvi és una targeta de pagament?

No. L’App del Club Valvi no serveix com a mitjà de pagament. L’App serveix per disposar de la teva targeta de soci física en format digital i disposar-la al telèfon mòbil.

2. Com es descarrega l’App?

Per descarregar l’App, només has d’accedir a Google Play o a App Store i buscar “Club Valvi” i descarregar.També es pot utilitzar el codi QR de descàrrega que trobaràs en els adhesius de les caixes a la teva botiga habitual o a la nostra web. Només et caldrà obrir la càmera del telèfon mòbil i se’t redirigirà directament a la descàrrega de l’aplicació.

3. Com em registro si ja sóc soci del Club Valvi?

Si ja disposes de la teva targeta del Club Valvi, quan vulguis crear-te un compte a l’App hauràs d’indicar que JA ETS SOCI i introduir el teu DNI i número de targeta de soci.Recorda que per accedir a l’App hauràs de verificar el teu compte mitjançant el correu de verificació que se t’enviarà a la teva adreça de correu electrònic

4. Què passa si no disposo del número de targeta de soci?

Si no disposes de la teva targeta a mà, l’App et permet recuperar el teu número de soci a través del correu electrònic que tinguis assignat al teu compte del Club Valvi. En cas de que no tinguis cap correu electrònic assignat al teu compte del Club Valvi i no disposis de la targeta física, t’hauràs de dirigir a la teva botiga habitual, qui et facilitarà el teu número de targeta.

5. I si no sóc soci del Club Valvi, em puc registrar?

Sí. Si encara no tens la targeta de soci del Club Valvi, quan et registris a l’App hauràs d’indicar que NO ETS SOCI i introduir les teves dades per donar-te d’alta.A partir d’aquest moment ja passaràs a ser soci del Club Valvi i disposaràs de la teva targeta digital.Recorda que per accedir a l’App hauràs de verificar el teu compte mitjançant el correu de verificació que se t’enviarà a la teva adreça de correu electrònic.

6. Quins són els beneficis de tenir l’App del Club Valvi?

Amb l’App del Club Valvi podràs oblidar-te del paper! Disposaràs de tots els teus cupons i descomptes a l’aplicació i podràs usar-los des de l’app quan realitzis les teves compres, podràs consultar els catàlegs i les ofertes vigents per lo que no necessitaràs emportar-te el fulletó d’ofertes i a més, disposaràs dels teus tiquets de compra al mòbil per consultar-los!

7. Quins descomptes tindré a l’App?

A l’App disposaràs dels vals descompte que es generen amb les teves compres i altres descomptes promocionals esporàdicsl.

8. Com utilitzo la meva targeta i els meus cupons?

1. Accedeix a l’apartat “Targeta” on trobaràs la teva targeta digital. En aquest apartat també trobaràs tota la teva informació personal i la configuració del teu compte client.

2. Se’t mostrarà un codi de barres que hauràs de passar per l’escàner de la botiga. Un cop passat per l’escàner, el teu compte client s’activarà automàticament.

3. Accedeix a “Cupons” i tria, un per un, els cupons que vulguis bescanviar mitjançant el botó “utilitzar”.

4. T’apareixerà el codi de barres del cupó que hauràs de passar per l’escàner i se’t descomptarà l’import corresponent a la teva compra.

5. Una vegada utilitzats els cupons, i passats uns minuts, aquests passaran a la pestanya “utilitzats” del menú “Cupons”.