Treballa amb nosaltres

 

 

La teva candidatura podrà ser considerada per a ofertes laborals de qualsevol empresa del grup Valvi.

Agraïm el teu interès en voler formar part del nostre equip. 

 

Les dades personals que ens facilita en el seu currículum personal passaran a formar part de VALVI ALIMENTACIÓ I SERVEIS, S.L.U. i MISERVI SUPERMERCATS, S.L. adreça Carrer Joeria Petita, núm. 1 17007 Girona per al seu tractament, amb la finalitat de formar part de la nostra borsa de treball, accedir a les ofertes que es considerin oportunes al seu perfil i participar en els processos de selecció relacionats.

Si participa en un procés de selecció les seves dades poden ser cedides a empreses subcontractades per aquesta finalitat i una vegada finalitzat el procés, seran destruïdes.

VALVI ALIMENTACIÓ I SERVEIS, S.L.U.  i MISERVI SUPERMERCATS, S.L conservarà les seves dades un any, si el perfil encaixa amb les nostres demandes internes, o bé 15 dies, si no encaixa.

Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, limitació, supressió,  i oposició,  així com contactar amb el Delegat de Protecció de Dades i accedir a informació addicional, indicant-ho per escrit a  VALVI ALIMENTACIÓ I SERVEIS, SLU, MISERVI SUPERMERCATS, S.L. i TRIDAL, SLU  adreça Carrer Joeria Petita, núm. 1 17007 GIRONA o per correu electrònic a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. També pot revocar els seus consentiments en qualsevol moment.(Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d'abril de 2016 i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals ).