Valvi incrementa la plantilla per temporada d’estiu i arriba a les 1.300 persones

El Grup Valvi contracta 370 persones per treballar durant els mesos de temporada d’estiu, i passa dels 927 treballadors i treballadores que té contractats a la primavera, als gairebé 1.300 que tindrà al llarg dels propers mesos. Aquesta contractació ve donada per reforçar els equips de professionals dels establiments situats en municipis que, durant l’estiu, veuen incrementada la seva població gràcies al turisme. Per fer-hi front, des de la pàgina web de l’empresa (www.valvi.com) s’ha posat en marxa una BORSA DE TREBALL específica per anunciar les vacants disponibles tant de temporada com per cobrir els llocs de treball que es generen per les obertures de nous establiments.

Justament en les últimes setmanes, s’han obert 2 nous supermercats SPAR: un a Calldetenes (Osona) i un a Peralada (Alt Empordà). I, en els propers dies també està previst que se n’obri un altre a Lloret de Mar (La Selva), una bodega a Cadaqués (Alt Empordà), i encara estan en construcció un a Arenys de Mar (Maresme) i un a Sant Pere Pescador (Alt Empordà).

En totes les noves obertures es busca integrar-se al màxim al poble corresponent i establir les sinèrgies possibles amb la zona, arribant a acords amb els proveïdors locals. A més, dins la varietat de selecció d’alimentació, se’n destaca l’assortiment de més de 3.000 productes d’origen Catalunya. També s’ofereix una àmplia gamma de vins, caves i licors de la secció especialitzada Vinoteca VNTC Valvi, que disposa de més de 2.000 referències, entre les quals hi ha una gran varietat de vins de denominació d’origen Empordà.

A part, l’empresa continua avançant amb el seu projecte d’autoconsum fotovoltaic amb la instal·lació de plaques fotovoltaiques a tots els seus supermercats que ho permeten, com és el cas de Peralada amb la instal·lació de 126 plaques.

Sota les ensenyes Valvi, Spar i Eurospar, el Grup Valvi gestiona fins a 107 botigues repartides entre la província de Girona, Maresme, Barcelona ciutat i rodalies, incloent els supermercats de la societat Miservi, propietat de Valvi Supermercats i de Transgourmet Iberica.

Valvi Supermercats és de capital familiar 100% gironí i la primera xarxa de supermercats independents de la província de Girona. Va tancar l’any gestionant un volum de negoci de 136 milions d’euros.