Qui som

VALVI Supermercats (VALVI ALIMENTACIÓ I SERVEIS, S.L.) és una empresa familiar amb el capital exclusivament gironí dedicada a la gestió de supermercats propis de proximitat.

Som la primera xarxa de supermercats independents de la província de Girona. Gestionem un total de 118 supermercats, dels quals 74 són propis i 44 són de la societat MISERVI DE SUPERMERCATS S.L., situats a la província de Girona, ciutat de Barcelona i el Maresme.

Som concessionaris de la marca SPAR a la província de Girona, ciutat de Barcelona i comarca del Maresme, i oferim tot l’assortiment de productes SPAR, a més de tenir la majoria d’establiments amb aquest nom, representant així a Girona i a Barcelona el prestigi internacional de la marca SPAR.

El nostre objectiu és oferir als nostres clients una gran varietat de productes de molt bona relació qualitat preu, adaptats a l’entorn de cada establiment, potenciant els productes locals i oferint un servei directe i personalitzat per part de tots els qui formem VALVI Supermercats.

Dades bàsiques de les societats

  • Nom: VALVI ALIMENTACIÓ I SERVEIS, S.L.
  • Propietat: Família Vidal Juventench
  • Data i lloc de creació: Novembre de 1997, Girona
  • Noms comercials dels establiments: VALVI, SPAR, EUROSPAR i SPAR EXPRESS
  • Nom de la societat: MISERVI DE SUPERMERCATS, S.L.
  • Propietat: MIQUEL ALIMENTACIÓ GRUP, S.A. (50%) i VALVI ALIMENTACIÓ I SERVEIS, S.L. (50%) 
  • Data i lloc de creació: Gener 2011, Figueres
  • Noms comercials dels establiments: SPAR

 

Situació 

Història

Després que Joaquim Vidal Perpiñà sortís de l’empresa VALVI, S.A., l’any 1997 va començar una nova etapa al mercat de la distribució, i va crear la societat COMERCIAL PRECAL, S.L. amb només 5 supermercats.

L’any 2003 els 24 supermercats que havia assolit l’empresa en aquell moment, anomenats FÀMILA, van passar a denominar-se VALVI, recuperant així la marca gironina creada l’any 1976, i la societat va passar a anomenar-se VALVI ALIMENTACIÓ I SERVEIS, S.L.

L’empresa ha anat creixent a base d’adquisicions de supermercats i de noves obertures, fins arribar al nombre d’establiments actual.

Al gener de 2011 VALVI ALIMENTACIÓ I SERVEIS, S.L. i MIQUEL ALIMENTACIÓ GRUP, S.A. van crear una nova societat mercantil al 50% anomenada MISERVI DE SUPERMERCATS, S.L. amb l’objectiu d’explotar conjuntament supermercats amb l’ensenya SPAR a la província de Girona i el Maresme, i començant la seva activitat amb la gestió de 13 supermercats que anteriorment portaven la marca SUMA. Aquesta societat aprofita els punts forts de cadascuna de les companyies: el potencial de compra, de subministrament i logística per part de MIQUEL Alimentació i l’experiència i coneixements en la gestió directa de supermercats, per part de VALVI Supermercats.